Iedereen bij Inspire hoopt dat u en uw naasten veilig zijn tijdens deze ongekende tijden. We volgen de situatie omtrent het coronavirus (COVID-19) op de voet en zijn onze patiënten, werknemers, en medische professionals onze hoogste prioriteit bij alle acties en beslissingen die wij nemen.

Terwijl COVID-19 de gemoederen bezighoudt, weten we ook dat veel mensen het moeilijk hebben met het behandelen van hun slaapapneu en op zoek blijven naar informatie. Onze website www.inspiresleep.nl is beschikbaar om deze mensen te onderwijzen over de noodzaak van het behandelen van slaapapneu en belangrijke informatie te verschaffen over de veiligheid en de effectiviteit van Inspire Therapy.

Voorheen was het bijwonen van een gemeenschappelijk gezondheidsgesprek een extra mogelijkheid voor patiënten om (meer) te weten te komen over Inspire Therapy. Dit gemeenschappelijke gezondheidsgesprek hield in dat een groep individuen bijeenkwamen onder leiding van een arts en zijn team, waarbij laatstgenoemden informatie gaven over de therapie en vragen van de groep beantwoorden. Wij zullen deze werkwijze voortzetten; echter zullen we nu virtuele gezondheidsgesprekken voeren en individuele vragen beantwoorden in een veilige omgeving. Meer informatie omtrent deze lokale evenementen kan worden gevonden op: www.inspiresleep.nl.  

Het team van Inspire blijft beschikbaar voor vragen per telefoon, website chat, en email op www.inspiresleep.nl, maandag-vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur.

Er staan hulpmiddelen op de Inspire website om u in contact te brengen met de zorgverlener uit uw regio. Veel van de oorspronkelijke afspraken kunnen online worden gehouden, om zo te voorkomen dat u persoonlijk de kliniek moet bezoeken. De klinieken zullen alle andere operaties en vervolgafspraken afstemmen op uw agenda.

We moedigen u aan om contact op te nemen met uw lokale Inspire kliniek mocht u vragen hebben over uw geplande zorg. Wij verzekeren u dat ons team vastbesloten is om door te gaan met het helpen van mensen die last hebben met hun slaapapneu middels Inspire Therapy. We zullen u blijven ondersteunen gedurende deze moeilijke periode. Inspire is en blijft uw partner in het behandelen van slaapapneu.

 

Moge u gezond zijn en goed slapen,

 

Tim Herbert,

Directeur & CEO


Heeft u vragen over Inspire-therapie?

Volgt u Inspire Sleep via onze sociale media kanalen.