Legal Notice

Over Inspire Medical Systems, Inc.

Inspire Medical Systems, gevestigd in Minneapolis, VS, is in 2007 opgericht met als doel om een veilige en effectieve therapie te ontwikkelen voor patiënten met OSA die niet met behulp van CPAP behandeld kunnen worden. De Inspire Therapie is de eerste neurostimulatietherapie ter wereld voor de behandeling van OSA die zowel in de VS door de FDA is toegelaten als ook het CE-merk voor het Europese continent draagt.

Over Inspire luchtwegstimulatie:​​​​​​​

Onbehandeld kan obstructieve slaapapneu (OSA) tot ernstige vervolgschade aan hart en bloedvaten en andere organen leiden. Het kan onder andere een drastische verslechtering van de kwaliteit van leven en een verhoging van de kans op verkeersongevallen tot gevolg hebben. De Inspire luchtwegstimulatie is een behandeling voor patiënten met matige tot ernstige OSA die niet geschikt zijn voor CPAP-therapie of deze niet verdragen. Het Inspire Therapie systeem is goedgekeurd door de Amerikaanse gezondheidsinstantie FDA en is voorzien van een CE-merk. In tegenstelling tot CPAP wordt de Inspire Therapie uitgevoerd met behulp van een implanteerbare pulsgenerator. Het ademsignaal, dat via een elektrode geregistreerd wordt, dient daarbij voor aansturing en synchronisatie. De Inspire luchtwegsstimulatie wordt op dit moment in meer dan 120 toonaangevende klinieken in Europa en de Verenigde Staten van Amerika toegepast. Wereldwijd konden al meer dan 20.000 patiënten effectief behandeld worden.

Mogelijkheden om contact op te nemen volgens § 5 lid 1 nr. 2 van de Duitse telemediawet (TMG):
Telefoon: +1 763-205-7970
Fax: +1 763-537-4310
E-mail: [email protected]

Verantwortlicher Redakteur:
Timothy P. Herbert – President & CEO
Inspire Medical Systems, Inc.
5500 Wayzata Boulevard, Suite 1600                                                      
Golden Valley, MN 55416
​​​​​​​Verenigde Staten van Amerika (VS)Voor een betere leesbaarheid wordt in de tekst de mannelijke vorm in het algemeen gebruikt. Deze formulering omvat alle personen in gelijke mate en is niet bedoeld om te discrimineren.


Heeft u vragen over Inspire-therapie?

Volgt u Inspire Sleep via onze sociale media kanalen.