Toestemming voor gegevensverwerking

Toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens

Inspire Medical Systems, Inc. ("Inspire", "wij") biedt u holistisch advies over en ondersteuning voor alle aspecten van behandeltherapieën met de Inspire tongpacemaker voor obstructief slaapapneu. We informeren u over de algemene behandelmogelijkheden en behandelingsvereisten door contact met u op te nemen via e-mail of telefoon. Op onze website https://www.inspiresleep.nl kunt u nagaan of in het algemeen geschikt bent voor slaapapneutherapie. Getrainde artsen in de behandelcentra zullen u uitgebreide adviezen geven en onderzoeken uitvoeren voor mogelijk geschikte therapieën. Deze artsen kunt u vrij kiezen.

Tijdens het eerste telefoongesprek, de geschiktheidstest en onze verdere communicatie met u verzamelen en bewaren wij persoonsgegevens die u aan ons verstrekt. Bijvoorbeeld uw naam, geboortedatum, telefoonnummer, e-mail en verzekeringsstatus. We zullen ook bijzondere categorieën persoonsgegevens, namelijk gezondheidsgegevens, verzamelen en bewaren, zoals uw apneu-hypopneu-index (AHI), Body Mass Index (BMI), ziektegeschiedenis, diagnoses en eerdere ziektes, en informatie over uw behandelend arts.

Deze gegevens verzamelen wij om de geschiktheid voor de Inspire tongpacemaker te testen. We geven uw persoonsgegevens door aan het chirurgische centrum of het slaaplaboratorium (gezamenlijk "behandelcentrum” of “behandelcentra") en onze Inspire medewerkers die verantwoordelijk zijn voor deze behandelcentra. We hebben uw toestemming nodig om uw gezondheidsgegevens door te geven aan de artsen in het behandelcentrum. Andere informatie die u ons verstrekt verwerken wij om uw vragen te kunnen beantwoorden.

Het is ook erg belangrijk voor ons om u tijdens het hele proces en in alle fases van de behandeling te kunnen begeleiden. Wij willen u adviseren vanaf het eerste consult dat we met u hebben, tijdens het vooronderzoek (noodzakelijke diagnostiek) en implantatie, tot aan het activeren en afstemmen van uw Inspire systeem. In het kader van het medisch beroepsgeheim van uw behandelend arts van het behandelcentrum, zal uw arts u daarom vragen of hij/zij uw medische gegevens met Inspire mag delen.

Wij bewaren uw persoonsgegevens tijdens de periode waarin we met u samenwerken en voorzover wij wettelijk verplicht zijn om deze gegevens te bewaren. De dataopslag hebben we uitbesteed aan onze technische dienstverlener, DP-Medsystems AG, gevestigd te Tulpenstrasse 26, 82110 in Germering, Duitsland, die namens Inspire onze databasesystemen host en technisch ondersteunt. We zorgen ervoor dat uw persoonsgegevens opgeslagen worden in overeenstemming met wettelijke  beveiligingsvereisten en normen in de branche.

U kunt u toestemming te allen tijde intrekken door te bellen naar (+31) 800-3434008 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Houd u er wel rekening mee dat als u uw toestemming intrekt, u geen gebruik meer kunt maken van onze diensten waarvoor wij uw toestemming nodig hebben.

In onze privacyverklaring kunt u meer informatie vinden over uw rechten en hoe u contact kunt opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming.

 

Toestemming

Ik heb bovenstaande informatie en de privacyverklaring van Inspire gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens, inclusief mijn gezondheidsgegevens, wat noodzakelijk is voor Inspire om hun slaapapneu behandelingsdiensten aan mij te kunnen leveren. Ik begrijp dat ik mijn toestemming altijd kan intrekken.


Toestemming voor gegevensverwerking

De velden met een sterretje (*) zijn verplicht om uw verzoek te kunnen verwerken.

Heeft u vragen over Inspire-therapie?

Volgt u Inspire Sleep via onze sociale media kanalen.